Zahvala družine Primc – Vidergar

“… Hello from the other side,” se je prejšnjo soboto nenadoma zaslišalo iz zvočnikov na štartu 2. Tajinega teka v središču Litije. Kot bi se z druge strani oglasila naša Taja, da nas pozdravi in spodbudi. Pesem je ustrezala trenutku, z njo se je vse postavilo na pravo mesto. Udeleženci teka ste bili tu, zraven nas, in bilo vas je res veliko. Uredilo se je tudi vreme, ki je še dan prej kazalo slabo. Zdaj, pred tekom, je na nas sijalo sonce.

Vsem, ki vam je bila Taja pri srcu, se želimo zahvaliti, da ste se nam pridružili na litijskem teku, kjer smo se tako kot lani ponovno srečali z enim namenom – odtekli ali samo prehodili smo traso 2. Tajinega teka, da bi obudili spomin na našo hči. Ganljivo je bilo videti takšno množico prijateljev in znancev, bilo vas je okoli sto, se z vami srečati, spregovoriti in skupaj podoživeti spomine na čase, ko je bila Taja še tu. Vzdušje sobotnega dne je bilo popolno. Za to je poskrbela tudi Taja, ki nam je skozi pesem Hello poslala pozdrav z druge strani. Mi smo ji odgovorili s 15 baloni, izpuščenimi v modrino neba za njenih 15 let, ki bi jih morala imeti sedaj.

Prisrčna hvala vsem, ki ste tekli z nami in njo. Fotogalerijo si lahko ogledate tukaj.

 

Hvala tudi članom ekip TaJa 1 (člani ŠD Sava Gaja Vidergar, Luka Rojšek, Tina Verbovšek, Miha Savšek) in TaJa 2 (Irena Šuštar Verbovšek, Filip Fele, Matic Murn) za dodatno pretečene kilometre na ekipnem teku.
Čestitke ekipi TaJa 2 za doseženo 3. mesto – kar dokazuje, da »povezani« zmoremo več!
In na koncu iskrena hvala ZKMŠ Litija, ki podpira in omogoča naš spominski tek.

 

Na svidenje prihodnje leto.

 

Družina Primc – Vidergar

Objavljeno v Obvestila, Uncategorized.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja