TRASE LITIJSKEGA TEKA 2015

Predšolski otroci (200m)
Start: Valvazorjev trg, cilj pri lekarni. Predšolski otroci tečejo samo v eno smer.

OŠ 1. triada (400m)
Start: Tekmovalci tečejo od starta na Valvazorjevem trgu do Lekarne in nazaj na start/cilj.

OŠ 2. triada (1000 m)
Tekmovalci tečejo od starta na Valvazorjevem trgu do stavbe AMZS in nazaj na start/cilj.

OŠ 3. triada (1700m)
Tekmovalci tečejo od starta na Valvazorjevem trgu do začetka gozda (čez mostiček), se obrnejo in tečejo nazaj na start/cilj.

Srednješolci (3600m)
Tekmovalci tečejo od starta na Valvazorjevem trgu, skozi gozd do odcepa za Veliki vrh. Tam se obrnejo in tečejo nazaj na start/cilj. Pri obratu bo za vse tekmovalce na voljo voda.

Ekipe (5600m)
Tekmovalci tečejo od starta na Valvazorjevem trgu, skozi gozd do odcepa za Veliki Vrh. Nato nadaljujejo v smeri Podšenjurja do oznake Podšentjur. Sledi obrat in tek nazaj do starta/cilja. Na progi bo na voljo voda za vse tekmovalce. Voda bo na voljo na odcepu za Veliki Vrh in na obračališču pred Podšentjurjem.

Odrasli posamično (10000m)
Tekmovalci tečejo od starta na Valvazorjevem trg, skozi gozd, do odcepa za Veliki Vrh. Nato nadaljujejo v smeri Podšenjutrja. Tečejo skozi celoten Podšentjur in naprej v smeri Pogonika. Pri odcepu za grad Pogonik, pred ovinkom v levo se obrnejo in tečejo nazaj na start/cilj. Na progi bo na voljo voda za vse tekmovalce. Voda bo na voljo na odcepu za Veliki Vrh, pred Podšentjurjem in na obračališču.

1. Tajin tek (1700m)

Tekmovalci tečejo od starta na Valvazorjevem trgu do začetka gozda (čez mostiček), se obrnejo in tečejo nazaj na strat/cilj.

Vsa obračališča bodo ustrezno označena. Na vsakem obračališču bo ekipa organizatorjev skrbela za popis in usmerjanje pripselih tekmovalcev. Predčasen obrat posameznega tekmovalca se kaznuje z diskvalifikacijo tekmovalca.

Celotna trasa teka bo zaprta za promet. Ob progi bo za dodatno varnost teka skrbelo večje število prostovoljcev organizatorja.

Zemljevide tras teka si lahko ogledate v galeriji.

 

Objavljeno v Obvestila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja